Lamper til hage og innkjørsel

Godt lys i innkjørselen og i gangsonen frem til inngangsdør og eventuelle uteboder er viktig for sikkerheten. Både for at du selv skal se hvor du går, og fordi godt opplyste hjem er mindre attraktive for ubudne gjester.

Portstolper eller retningsstyrte lys på porten gir godt lys i starten av innkjørselen. Her kan du også bruke lyktestolper som sprer lyset godt i store områder. Lys på garasjeveggen eller i garasjetaket over porten sikrer god sikt her.

I gangsonen frem til huset vil lave pullerter gi deg lyset akkurat der du trenger det. Velg varianter som kaster lyset ned, så ser du godt hvor du skal uten at lyset blir ubehagelig for øynene.

Les mer om: Belysning av inngangspartiet

Les mer om: Belysning på terrassen

Utelys Hage Innkj Bilde 2 Oppland

Få det beste ut av hagen

I hagen er det lov å være kreativ. Har du en flott hage, vil det skape fantastisk stemning ved å understreke dette med lys. Bruk spotter til å lyse opp vakre trær og busker nedenfra, eller bruk pullerter i blomsterbedet for å la de vakre fargene få skinne døgnet gjennom. Det finnes også mange lysslynger spesielt laget for utebruk som kan lyse opp busker og trær hele året.

Utelys Hage Innkj Bilde 5 Glow

Lamper til hage og innkjørsel