Hvordan friske opp uterommet på 1-2-3

Sommer er tiden der mye av hverdagen flyttes utendørs. Da er det hyggelig å gjøre litt ekstra ut av uterommet. Her har vi samlet noen tips til hvordan du enkelt kan gi din uteplass det lille ekstra.

1. Nye utelamper

Selv lyse nordiske sommerkvelder trenger litt hjelp, og utelamper på terrassen er med på å skape den gode stemningen. Eller hva med å lyse opp det vakre treet i hagen med effektbelysning så du alltid har noe pent å se på?

 Uterom Utelamper

2. Nye lyspærer i utelampene

Kanskje har du allerede lampene du trenger, men lyspærer som ikke står i stil? De siste årene har det kommet et bredt utvalg av LED-pærer som både gir godt lys og som ser pene ut i lamper med klare glass. Prøv selv og se forskjellen! Og du, når du først er i gang, vask glassene på utelampen også. Du vil ikke tro hvilken forskjell litt såpe og vann kan gjøre for lyset.

3. Lysslynger

Det var en tid da lysslynger bare ble brukt til jul. Den tiden er forbi, og med god grunn synes vi. Det finnes mange flotte slynger som er godkjent til utebruk. Heng dem i trærne, på gelenderet eller i paviljongen og gjør sommerkvelden litt ekstra magisk.

 Uterom Lysslynge

4. Nye puter

Det enkle er ofte det beste. Noen nye puter i sommerfriske farger, og vips er utesofaen god som ny.

 Uterom Puter

5. Bærbare lamper

Om du ikke vil ha permanente lamper på uteplassen, finnes det også bærbare modeller på batteri som du kan ta med deg ut i hagen, i båten eller på stranda. En fin måte å få lys akkurat der du trenger det. 

Uterom Bærbare Lamper