NYHET
NORTHERN

Ink vegglampe - matt sort

En skulpturell vegglampe fra Northern. Armaturen skaper en sterk kontrast med sin tette skjerm, og reflekterer lyset direkte på veggen. Samspillet mellom refleksjon og blokkering av lys lager et spennende lysspill. Skjermen er justerbar og vegglampen kommer med integrert LED. Er fin i alle rom som trenger en liten stemningsskaper. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 690
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Ink vegglampe fra Northern lever opp til navnet sitt. På samme måte som en dråpe blekk skaper kontrast på hvitt papir, lager denne armaturen en skarp kontrast på veggen. Den matte, helsorte skjermen reflekterer lyset vakkert mot veggen og ut langs sidene. Designeren Felix Isidorsson lot seg inspirere av månelyset på himmelen om natten. Lampen blir på mange måter hjemmets måneskinn - med andre ord; en skikkelig stemningsskaper.


Skjermen er justerbar, slik at du kan leke litt ekstra med det allerede spennende lysspillet. Vegglampen er 36 cm i diameter og 9 cm dyp. Den har integrert LED på 3000 kelvin. Ink passer fint i alle rom der du har behov for litt ekstra liv og dynamikk. Vegglampen hører til en nordiske stilen med sine stramme og samtidig myke linjer, og kan fint kombineres med andre stiler. 


Lampene er utstyrt med en praktisk ledning med bryter på ledningen, slik at det er enkelt å skru lampene av og på. 


Det er Northern som fører lampen, en norsk leverandør som har tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetssikre i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flere flotte lamper i sitt sortiment, som fås hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212697
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 36
Bredde i cm 36
Dybde i cm 9
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 550
Watt 6
Kelvin 3000