Gulvlamper lese

Leselamper er en populær type gulvlamper, og noe veldig mange har en eller flere av i sitt hjem. Leselamper skal gi godt lys, og hovedsakelig styre lyset nedover slik at de gir arbeidslys i et bestemt område, men det finnes også mange arbeidslamper som i tillegg sprer lys ut i rommet. 

Det finnes arbeidslamper i mange design, og det er lurt å tenke på hvor og hvordan lampen skal brukes når du velger modell. Skal du ha leselampen i en stue der flere oppholder seg samtidig, er det lurt å velge en variant som styrer alt lyset ned på boka eller strikketøyet slik at lyset ikke forstyrrer andre i rommet. Skal den derimot stå et sted du er alene, kan det også være fint med en gulvlampe med skjerm som slipper gjennom noe av lyset og forsterker basislyset i rommet. 

Stålamper er svært fleksible lamper, og enkle å flytte rundt om du ommøblerer eller gjør andre endringer. Du kan også fint bruke stålamper som leselys på soverom ved siden av senga eller på kontoret om du ikke vil ha en lampe stående på pulten. Leselamper med LED avgir mindre varme, noe som er praktisk om du ikke liker å kjenne varmen fra lyspæren når du jobber.

Du finner et stort utvalg av leselamper til gulv hos Christiania Belysning, og aller størst er utvalget i vår nettbutikk.

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Materiale 
Høyde 
Lysteknologi 
loading