NYHET
NORTHERN

Gear bordlampe dobbel H85 - sort

En røff bordlampe med to armer og et industrielt preg. Med Gear bordlampe på bordet kan du virkelig sette inn det ekstra giret, og samtidig dele lyset med en annen. Lampen har to justerbare lampearmer og gir et rettet lys med stor lysspredning. Bordlampen kan fylle mange funksjoner og er super til et kontorlandskap eller hjemmekontor. Vår lyspæreanbefaling og andre spesifikasjoner finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 14 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Gear bordlampe fra Northern er en knalltøff, solid lampe med et industrielt preg og definerte linjer. Med Gear bordlampe på bordet kan du virkelig sette inn det ekstra giret, og samtidig dele lyset med en annen. 


Lampen er utstyrt med et tannhjul på lampefoten, slik at du kan justere vinkelen på begge lampearmene individuelt og akkurat slik du vil. Det gir lampen en justerbar høyde på mellom 65-85 cm. Lampeskjermene er tette og har en hvit innside, som reflekterer lyset. De er vide og gir dermed stor lysspredning. Gear er dermed en solid arbeidskompis for en eller to personer, men fungerer også fint på en skjenk. Bordlampen kan fylle mange funksjoner og er super til et kontorlandskap eller hjemmekontor. Utvilsomt et allsidig, spennende og tidløst blikkfang. 


Gear kommer som bordlampe med én skjerm eller to skjermer, og i en gulvlampe. Den er laget av stål og aluminium, og kommer med ledning på 2 meter til stikk. Til denne lampen trenger du to E27-lyspærer på maks 60 watt. Vår anbefaling for best resultat finner du i anbefalt tilbehør. Gear har en dimmer på lampen, slik at du kan justere lysstyrken også. 


Gear bordlampe er designet av Johan Lindstén for Northern, en leverandør som har fokus på kvalitet og stilsikker nordisk design. De er særlig kjente for Oslo-lampen, og har i tillegg mange andre stilsikre trendbærere, som fås hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018214127
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 38
Antall lyspærer 2
Sokkel E27
Watt 60