PR HOME

Franza Taklampe Ø55 - Stonewash

Franza Taklampe fra PR Home er en stilig takplafond i lin med myke linjer. Stoffet er i en nydelig kvalitet, og lampen gir et mykt og behagelig lys ut i rommet. Perfekt på soverommet! Ser mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 299
10+ PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Franza taklampe fra PR Home er en takplafond trukket i lin. Stoffet er i en nydelig kvalitet og lampen har myke, organiske linjer. Franza plafond er 55 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin taklampe på soverommet, da den gir et mykt, behagelig lys i rommet og bidrar til en lun atmosfære.


MONTERING

Skal du ha den over sengen, anbefaler vi å montere taklampe over fotenden av sengen. Da får det et behagelig lys i rommet uten å risikere å bli blendet når du ligger i sengen. 


TILBEHØR

Du trenger tre lyspærer, og her anbefaler vi en opal kronepære med 3000 kelvin. Denne vil gi et naturlig og jevnt lys gjennom skjermen. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Blås av støv med en hårføner eller tørk vekk støv med en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Franza taklampe kommer i tre størrelser og to ulike materialer. Den største er 55 cm i diameter og er i lin og bomull. Den minst eer 42 cm i diameter og er i bomull. Alle tre fås hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Lampene til PR Home har et utpreget jordnært uttrykk. PR Home har belysning til både inne- og utebruk. De har base i Borås i Sverige, og startet som en interiørbutikk i 1983. Siden har utvidet til lamper og i dag finner du mange av deres lamper hos Christiania Belysning.

Spesifikasjoner
Varenr. 7330976064953
Produktnummer hos leverandør 2255-417
Dimbar Ja
Farge Steinvasket
Materiale Lin
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 55
Sokkel E27
Antall lyspærer 3