ANTIDARK

Frame utelampe H45 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Moderne utelampe beregnet for montering på fast underlag. Lyskilden til lampen ligger gjemt i toppen av lampen og vil lyse ned på resten av lampen. Dette vil gi et blendefritt lys som bidrar til god stemning. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Perfekt for å lyse opp terrassen eller andre lignende uterom.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 699
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Frame utelampe fra Antidark er en stilig lampe der lyskilden ligger gjemt i toppen av lampen og vil lyse ned på resten av lampen. Dette vil gi et blendefritt lys, og derfor er den en sann stemningsskaper. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.


Frame er på mange måter en moderne vri på tradisjonell pullert eller stolpe. Den er perfekt å bruke på terrassen eller lignende uterom, men også i bed, på lave murer e.l. Frame utelampe er beregnet til å skrus fast i underlaget, og må kobles til uteanlegg.


Frame utelampe er en del av Antidark-universet. Leverandøren Antidark er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme univers for å skape et helhetlig uttrykk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872027545
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-237-30-02
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 15
Dybde i cm 15
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 480
Maks watt 11
Kelvin 3000
Levetid 35.000 timer
Produktark Last ned