-25%
&TRADITION

Flowerpot VP4 bordlampe H36 - matt hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Flowerpot VP4 bordlampe fra &Tradition er en designklassiker. Lampen har et enkelt, men elegant preg over seg, og gir et blendefritt lys. Super lampe på en skjenk eller et sidebord. Mer informasjon finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
Tilbudspris kr 2 460 Vanlig pris Veil. pris kr 3 280
Mer om dette produktet

Flowerpot VP4 bordlampe fra &Tradition er en ikonisk lampe i dansk design. Den tette skjermen er formet som to halvsirkler i lakkert metall og av ulik størrelse, som er montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og lampen gir derfor blendefritt og rettet lys. Bordlampen kommer med en matchende ledning på to meter til stikk og med bryter på ledningen. Med sin ikoniske form er dette en lampe som piffer opp hjemmet ditt. 


ANBEFALT BRUK

  • På skjenk 
  • På sidebord


TILBEHØR

Vi anbefaler en kraftig lyspære til din Flowerpot VP4, for å få full effekt av bordlampen. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å tørke av med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Flowerpot VP4 bordlampe er en del av Flowerpot-serien, som er designet av danske Verner Panton i 1968. Lampene ble raskt designikoner og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer. Flowerpot kommer som takpendel i tre størrelser, samt tre ulike bordlamper, og i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør. Å kombinere bordlampe og taklampe fra samme serie, gir også et harmonisk inntrykk i rommet.


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385005309
Produktnummer hos leverandør 20733101
Dimbar Nei
Farge Matt hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned