FLAVIA LAMPS

Flavia mini bordlampe H48 - seda tortada skjerm

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Flavia bordlampe er en nydelig stemningslampe med lysende lampefot og -skjerm. Lampefoten er i munnblåst glass og gir en marmomert effekt når den lyser. Skjermen er håndsydd i silke, og gir en varm lyseffekt. Perfekt i stua. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 3 299
Mer om dette produktet
Flavia bordlampe er en designlampe av høy kvalitet. Den har en lysende lampefot- og skjerm. Den er laget for hånd og hver lampe er helt unik. Lampefoten er i munnblåst opalglass, lakkert med et tynt sort lag utenpå. Opalglasset sørger for jevn lysspredning, og den sorte hinnen gir en marmorert effekt når lampefoten er slått på. Du kan selv velge om du vil ha lyset tent i basen, kun skjermen eller begge deler, ved å ta ut lyspæren. Skjermene er håndsydd i ekte silke, og er semitransparent. Den gjør lyset diffust og koselig. Flavia bordlampe kommer med en ledning på 2,5 meter til stikk, og en bryter på rett ved sokkelen. 

ANBEFALT BRUK
Flavia bordlampe er super som stemningslampe i stua. Sett den på en skjenk eller sidebord. 

MONTERING
Hvis du ikke vil ha lyspæren tent i lampefoten, kan du skru en ut. 

TILBEHØR
  • Det medfølger en LED G9-lyspære til lampefoten. 
  • Vi anbefaler en klar lyspære til den semitransparante lampeskjermen, for å få en jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 

VEDLIKEHOLD
Tørk av støv med en støvkost. 

OM DESIGNET/SERIEN
Flavia bordlampe fra Thawaru er et resultat av ekte håndverk. Hver lampe er helt unik, siden de er laget for hånd. Kombinasjonen av munnblåst glass og silkeskjerm gir det litt tradisjonelle utseende en helt ny vri og lampene er omfavnet av designverden og interiørentusiaster. Hos oss får du fire populære modeller: Flavia mini, Flavia, Renata og Augusta. 

OM LEVERANDØREN
Thawaru er et spansk lampemerke basert i Barcelona. Deres hovedfokus er innovativ og dekorativ belysning. Thawaru startet som en liten familiebedrift i Barcelona som ble grunnlagt av to søstre. Hos Christiania Belysning får du et godt utvalg av deres lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008308
Produktnummer hos leverandør FNM-01/C-16
Dimbar Nei
Farge Sort marmorert/Rustrød
Materiale Glass/Silke
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 20
Antall lyspærer 2
Sokkel E27
Maks watt 40
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert