-30%
UMAGE

Eos Micro Ø22 - hvit

eller
Klikk & Hent
Vakker lampeskjerm laget med gåsefjær. Kombinert med en lampe gir den et mykt og komfortabelt lys og er flott å ha som pendel i en mørk krok, på en vegglampe eller på en bordlampe. Dette er kun skjerm, oppheng/lampe kjøpes separat. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 461 Vanlig pris kr 659
60+ på lager
Mer om dette produktet

Eos lampeskjerm er en del av EOS-serien fra danske UMAGE. De myke fjærene gir en fascinerende skjønnhet og skaper en varm atmosføre til hjemmet. Disse unike lampeskjermene er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt, varmt lys og gir et sofistikert og elegant preg til enhver innredning.


Alle fjær som blir brukt er et biprodukt av matindustrien. Gåsefjær som ellers ville blitt brent får en ny mening, noe som minsker miljøavtrykket. Ingen av VITA gåsefjær er avledet av levende eller mishandlet gjess. UMAGE er lovpålagt å dokumentere opprinnelse og riktig håndtering av alle gjess og fjær.


Dette er kun skjermen. For at dette skal bli en komplett taklampe, må du ha Umage pendeloppheng i tillegg. Skjermen kan også brukes som bordlampe. EOS kommer i flere farger og størrelser. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Farge Hvit
Materiale Gåsefjær/tekstil
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 22
Dimbar Ja
Høyde i cm 16