UMAGE

Eos Large Ø65 - rød

eller
Klikk & Hent
Spennende lampeskjerm laget med røde gåsefjær. Som taklampe gir den et mykt og komfortabelt lys og er flott å ha over spisebordet, i stua eller over sengen.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 299
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Eos lampeskjerm i rød er en del av EOS-serien fra danske UMAGE. De myke fjærene gir en fascinerende skjønnhet og skaper en varm atmosføre til hjemmet. Disse unike lampeskjermene er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt, varmt lys og gir et sofistikert og elegant preg til enhver innredning.


Alle fjær som blir brukt er et biprodukt av matindustrien. Gåsefjær som ellers ville blitt brent får en ny mening, noe som minsker miljøavtrykket. Ingen av VITA gåsefjær er avledet av levende eller mishandlet gjess. UMAGE er lovpålagt å dokumentere opprinnelse og riktig håndtering av alle gjess og fjær.


Dette er kun skjermen. For at dette skal bli en komplett taklampe, må du ha Umage pendeloppheng i tillegg. Skjermen kan også brukes som  gulvlampe. EOS kommer i flere farger og størrelser. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Farge Rød
Materiale Gåsefjær/tekstil
Diameter i cm 65
Høyde i cm 40
Lystype Allmennlys
Dimbar Ja