-25%
LOUIS POULSEN

Doo-Wop taklampe - krom

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En retro-inspirert taklampe fra danske Louis Poulsen. Lampen gir et mykt og diffust lys der hoveddelen av lyset styres nedover. Passer godt over spisebordet eller arbeidsbenken, gjerne flere sammen på rekke.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 6 311 Vanlig pris Veil. pris kr 8 375
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Doo-Wop taklampe ble opprinnelig lansert på 1950-tallet. Da var den kjent som "Marinependelen", siden den ble brukt i mange av sjøforsvarets bygninger. Lampen ble relansert under navnet Doo-Wop i 2012, med nye farger og en versjon i messing. I 2017 kom det til versjoner også i kobber og rustfritt stål. Produksjonsmetodene er like, og skjermene blir fremdeles spunnet for hånd og ferdigstilt med den fine, runde kanten som gir skjermene et spesielt optisk volum. Vær oppmerksom på at ståloverflaten er ubehandlet. Dette betyr at overflaten vil endres over tid og utvikle en patina. Denne prosessen kan allerede være påbegynt når produktet blir levert.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411628409
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741093517
Dimbar Ja
Farge Krom
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 28.3
Høyde i cm 24.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60