-40%
STAR TRADING

Dis papirdekorasjon Ø45 - hvit

En nydelig papirstjerne som gir god julestemning. Lagene av plissert papir i samhandling med den semigjennomsiktige stjernen under sprer lyset delikat, og et elegant bånd for oppheng gir et helhetlig uttrykk. Heng den i vinduet eller for eksempel langs en vegg. Oppheng og lyskilde medfølger ikke, se anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 329 Vanlig pris kr 549
Kampanjen varer til produktet er utsolgt
15+ på nettlager
55+ på butikklager
Mer om dette produktet

En nydelig papirstjerne som gir god julestemning. Lagene av plissert papir i samhandling med den semigjennomsiktige stjernen under sprer lyset delikat. I kombinasjon med et fint opphengsbånd vil du få en nydelig dekorasjon. Heng den i vinduet eller langs en vegg, eller la den stå lent mot veggen på en hylle.


Dersom du også kjøper en lyskilde, vil stjernen spre et koselig lys som vil bidra til den spesielle julestemningen vi alle streber etter. Vi anbefaler tekstiloppheng til denne for å komplettere uttrykket. Se dette under anbefalt tilbehør.


Dis papirstjerne i hvit kommer i to størrelser, Ø45 og Ø60. Du kan også få Dis i Ø40 i fargene rød og grønn. Har du et stort vindu, er det veldig fint å kombinere flere Dis. Stjernen er laget av såkalt "Forest friendly" papir, det vil si at ingen trær ble hugget for å lage papiret.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482057600
Produktnummer hos leverandør 501-45
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Papir
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 45
Bredde i cm 45
Dybde i cm 17
Sokkel E14
Antall lyspærer 1
Monteringsanvisning Last ned