-30%
Kun i nettbutikken
STAR TRADING

Dis papirdekorasjon Ø40 - rød

En nydelig papirstjerne i en lekker trendfarge som passer for deg som ikke vil ha den tradisjonelle julen. Lagene av plissert papir i samhandling med den semigjennomsiktige stjernen under sprer lyset delikat, og et elegant bånd for oppheng gir et helhetlig uttrykk. Heng den i vinduet eller for eksempel langs en vegg. Oppheng og lyskilde medfølger ikke, se anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 384 Vanlig pris kr 549
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Dis i rød er en vakker julestjerne for deg som føler deg klar for noe litt utenom det tradisjonelle. Stjernen har et stilig uttrykk da den er en blanding av plissert papir i rød og en mer semigjennomsiktig stjerne under. Disse lagene gir et delikat og stemningsfullt lys. I kombinasjon med et fint opphengsbånd vil du få en nydelig dekorasjon. Heng den i vinduet eller langs en vegg, eller la den stå lent mot veggen på en hylle.


Dis kommer i trendfargene grønn og rød, i tillegg til den mer tradisjonelle hvite. Stjernen er laget av såkalt "Forest friendly" papir, det vil si at ingen trær ble hugget for å lage papiret.


Oppheng må kjøpes separat. Vi anbefaler å bruke tekstiloppheng til denne for å opprettholde det eksklusive uttrykket. Se oppheng i anbefalt tilbehør.


STRØMKOSTNAD 

Produktet koster 9,37 kr for en hel måned hvis den står på døgnet rundt.* * Beregningen er basert på strømpris på 450 øre/kWh, som var snittprisen i september 2022 for område øst. Prisen er oppgitt uten strømstøtte. Vi har bruk 24 timer i døgnet og 31 dager i vårt regnestykke.

Kilde: minspotpris.no.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482059079
Produktnummer hos leverandør 501-44
Farge Rød
Materiale Papir
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 40
Dybde i cm 17
Monteringsanvisning Last ned