Strap fra Design For The People

Strap fra Design for the People

Strap-serien er et utsøkt bidrag til den skandinaviske designtradisjonen designet av Bjørn + Balle. Navnet knytter seg til designets karakteristiske læroppheng som medfølger i både svart og naturfarget. Strap har på én og samme tid et klassisk og industrielt utseende som utspringer av de vakre, naturlige materialene: Metall og lær. Kombinasjonen av disse gjør at lampen passer perfekt sammen med en moderne innredning, der materialblanding er en av de største trendene for tiden.

Metallskjermen gjør at hoveddelen av lyset styres nedover, men det kommer også lys gjennom åpningen i toppen. Det følger med to lærremmer i brunt og svart, og gir deg muligheten til å gi Strap dens endelige utseende.

Strap vegglampe

Strap vegglampe er en stilfull designlampe med tøffe detaljer og et nordisk uttrykk. Lampen med metallskjerm styrer lyset nedover, mens den med opalskjerm sprer lyset mer ut i rommet. Begge har bryteren lett tilgjengelig på veggplaten. En vegglampe som er fin for eksempel over sengen eller over en skjenk.

Strap bord- og gulvlamper

Strap bord- og gulvlampe er det perfekte tillegget i et hvert nordisk hjem. Med sin stramme stil er de flotte interiørelementer. Lampene styrer lyset mest nedover, men det slippes også litt lys oppover gjennom åpningen i toppen. Dette vil skape god stemning i rommet.

Strap takpendler

Lyset til Strap takpendel kastes i hovedsak nedover, noe som gjør at den passer perfekt over spisebordet eller en arbeidsflate. Strap takpendel finnes i fem forskjellige størrelser slik at du kan finne en pendel til et hvert behov.

Strap 16

Strap 27

Strap 36

Strap 48 og 68


Bjørn + Balle

Designduoen Bjørn + Balle består av designerene Christian Bjørn og Rune Balle. Slik som i Strap-serien, kombinerer designerne minimalistisk skandinavisk design med internasjonale trender. Det handler om bildeskaping og gjenkjennelighet. Produktenes identitet er kombinasjonen av dets form, funksjon, detaljer, struktur og materialer. Designene til Bjørn + Balle står aldri alene, men er er del av et miljø der historien som blir fortalt støtter designet.

Bjørn + Balle har levert et bredt spekter av innovative tekniske løsninger for industrien, samt vakre design for forbrukermarkedet.