Multi-Lite fra Gubi
Multi-Lite er en leken og fleksibel lampe-serie fra Gubi med ikonisk design. Serien ble først tegnet i 1972 av Louis Weisdorf, og var et avvik fra hans vanlige designstil. Her kombinerte han flere elementer, og serien gjenspeiler hans lidenskap for mangfoldighet.

Multi-Lite - den gylne æra av dansk design

To sylindriske former danner basen i lampen. Disse omkranses av en metallring, og festet i denne ringen er to kvartsirkel-formede skjermer. Disse skjermene kan roteres individuelt, noe som gjør at alle Multi-Lite lamper kan kombineres på utallige måter: Lyset kan styres opp, ned eller utstråle et asymmetrisk kunstlys.

Multi-Lite taklamper

Multi-Lite taklamper har et tidløst uttrykk som passer inn i alle hjemlige omgivelser. Alle skjermene er hvitlakkerte på innsiden for god lysrefleksjon. Den perfekte lampen til å bruke som spisebordslampe, til kosebelysning i stuen eller som en dekorativ lampe. Finn den størrelsen og fargen som passer inn hos deg!

Multi-Lite Ø25

Multi-Lite Ø32

Multi-lite taklampe - messing/sort fra Gubi
GUBI
Multi-Lite taklampe Ø36 - messing/sort
Tilbudspris kr 5 599 Vanlig pris kr 6 999
Multi-lite taklampe - krom/sort fra Gubi
GUBI
Multi-Lite taklampe Ø36 - krom/sort
Tilbudspris kr 5 599 Vanlig pris kr 6 999

Multi-Lite gulvlampe

Med sin tidløse eleganse, særegne stil og unike multifunksjonalitet, gir Multi-Lite gulvlampe liv og karakter til ethvert interiørrom.


Louis Weisdorf

Designeren av Multi-Lite, Louis Weisdorf, er en kjent dansk arkitekt og designer. Han har jobbet med alt mulig etter eksamen fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 1954. Han har blant annet jobbet grafisk, med interiør- og industridesign og de fleste felt innen byggebransjen. Han har beskrevet karrieren sin som «spesialisert i allsidighet», noe som oppsummerer den lange og bemerkelsesverdige karrieren til denne multi-designeren ganske perfekt. Det er vel nettopp ut fra denne allsidigheten Multi-Lite har oppstått.