Søte Nattlamper for barn lumimi Søte Nattlamper for barn lumimi

Barnelamper fra Lumimi

Håndlaget i Norge

- Håndlaget i Norge -

Louis Poulsen leverer noen av de belysningstekniske beste lampene på markedet. Du får blendingsfrie lamper med utsøkt funksjon og design.
Lampene deres er tidløse og tåler tidens tann. De har taklamper, gulvlamper, leselamper, vegglamper, bordlamper, utelamper og bærbare lamper. Du kan kjøpe lampene hos oss!

Hvorfor velge en Lumimi lampe?
                       

Barnelampene fra Lumimi er håndlaget i Norge.  

Nattlampene er en familie bestående av søte figurer, laget i massiv furu. De er slipt og pusset for hånd. Deretter er de håndmalt med allergivennlig maling. 

De kommer med integrert LED og 3-trinnsdimming, der du kan velge mellom tre lysstyrker. Lampene er trygge og enkle å håndtere for barn. 

Hver lampe er helt unik og er perfekte nattvoktere som skremmer vekk mørkeredsel, samt koselige venner å ta med seg til lesekroken. 


Møt hele familien

Barnelamper er supre på barnerom. Lumimi lager barneromslamper som barn elsker! Her møter de hele dyreriket med utvidet slekt. Barnelampene har mange fordeler:
  • skaper magisk stemning på barnerom og lekerom
  • fungerer som nattlys, og gir svakt lys og hjelper mot mørkeredsel om natten
  • er en god lekekamerat på dagtid
  • er fleksibel å plassere da den er oppladbar

Historien om Lumimi 

Lumimi er en norsk familiebedrift basert i Larvik, som produserer barnelamper. 

Det er småbarnsforeldrene Lukas og Monika som står bak. De ønsker å inspirere barn til å bruke fantasien, og gjøre deres verden fargerik, eventyrlig og trygg. Monika designer og tegner barnelampene, mens Lukas snekrer, pusser og maler. 

Paret er svært opptatt av trygghet for barn, miljøvennlig og etisk produksjon og lager produkter som varer. Hver lampe er laget av norsk furu og er i heltre.