Kun i nettbutikken
STAR TRADING

Crystal papirstjerne Ø50 - grønn

eller
Klikk & Hent
En nydelig papirstjerne i en lekker trendfarge som passer for deg som ikke vil ha den tradisjonelle julen. Lagene av plissert papir sprer lyset delikat, og et elegant bånd for oppheng gir et helhetlig uttrykk. Heng den i vinduet eller for eksempel langs en vegg. Oppheng medfølger ikke, se anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 599
10+ på lager,
Mer om dette produktet

Crystal i grønn/gull er en vakker julestjerne for deg som føler deg klar for noe litt utenom det tradisjonelle. Stjernen er laget av to lag plissert papir med mykt, avrundet faner som gir en følelse av harmoni. Det elegante opphengsbåndet kompletterer uttrykket. Heng den i vinduet eller langs en vegg, eller la den stå lent mot veggen på en hylle.


Crystal kommer i trendfargene grønn og rosa, og er også fin sammen med Ice papirstjerne i beige. Stjernen er laget av såkalt "Forest friendly" papir, det vil si at ingen trær ble hugget for å lage papiret.


Oppheng må kjøpes separat. Vi anbefaler å bruke tekstiloppheng til denne for å opprettholde det eksklusive uttrykket. Se oppheng i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482051073
Dimbar Nei
Farge Grønn
Materiale Papir
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 50
Dybde i cm 20