-50%
STAR TRADING

Cotton papirstjerne Ø60 - grønn

En nydelig papirstjerne i bomull. Denne enkle stjernen vil gi et elegant og eksklusivt touch til hjemmet ditt. Like fin både med og uten lys. Perfekt hengende i et vindu eller stående på en skjenk, hylle eller i en vinduskarm. Oppheng medfølger ikke, se anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 174 Vanlig pris kr 349
70+ på nettlager
190+ på butikklager
Mer om dette produktet

En nydelig papirstjerne i bomull. Denne enkle stjernen vil gi et elegant og eksklusivt touch til hjemmet ditt. Like fin både med og uten lys. Stjernen kan enten henges opp i vinduet (gjerne med lys i, se anbefalt lyskilde) eller stå på en skjenk, i en hylle eller i en vinduskarm.


Enkel montering. Oppheng må kjøpes separat, se den i anbefalt tilbehør. Vi anbefaler hvit tekstiloppheng til denne. Hvis du ønsker å bruke stjernen uten lys, trenger du ikke oppheng.


Finnes i fargene beige, gylden og grønn.


STRØMKOSTNAD 

Produktet koster 9,37 kr for en hel måned hvis den står på døgnet rundt.* * Beregningen er basert på strømpris på 450 øre/kWh, som var snittprisen i september 2022 for område øst. Prisen er oppgitt uten strømstøtte. Vi har bruk 24 timer i døgnet og 31 dager i vårt regnestykke.

Kilde: minspotpris.no.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482058515
Produktnummer hos leverandør 502-09
Farge Grønn
Materiale Papir
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 60
Dybde i cm 16