-50%
BY RYDENS

Colby XL bordlampe - hvit

Stilig og utradisjonell bordlampe, med sylinderformet fot i metall og en praktfull skive som en aura på toppen. Skiven har et vakkert mønsterbilde. Lampen kan rettes i to forskjellige retninger og oppleves som to helt forskjellige lamper. Perfekt i et vindu, på en skjenk, i en hylle eller på et sidebord. Se anbefalt lyskilde i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 874 Vanlig pris Veil. pris kr 1 749
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Colby XL bordlampe er en bordlampe litt utenom det vanlige. Lampen har en enkel sylinderformet fot i metall og en praktfull skive som en aura på toppen. Skiven har dessuten et vakkert mønsterbilde som gir lampen det lille ekstra.


Det som er ekstra finurlig med Colby bordlampe er at den kan rettes i to forskjellige retninger og at den da oppleves som to helt forskjellige lamper – med skiven foran eller bak! Ledningen er derfor plassert på siden av lampen, slik at den ser fin ut uansett hvordan du velger å plassere den. Dette gjør også at lampen alltid kommer til å være stilig utenfra hvis du velger å sette den i et vindu!


Colby XL bordlampe finnes i tre forskjellige farger: svart, gull og hvit. Til denne lampen anbefaler vi en klar pære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391741024114
Produktnummer hos leverandør 4002410-5007
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 50
Bredde i cm 38
Dybde i cm 12
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 5
Produktark Last ned