GUBI

Cobra bordlampe H35 - antrasitt

eller
Klikk & Hent
En ikonisk og praktisk bordlampe fra Gubi. Lampen gir godt retningsstyrt lys, og bryteren er lett tilgjengelig på basen. Hodet kan roteres 360 grader, noe som gir deg en unik fleksibilitet i å styre lyset. Din beste partner på skrivebordet, eller bruk den i stuen. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 545
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Cobra-serien ble designet av Greta M. Grossman på 1950-tallet, og vant Good Design Award samme tiår. Den henter navnet fra formen på det ovale lampehodet, som minner om hodet til en kobraslange. Lampen har vært utstilt på Museum of Modern Art (MoMA) i New York, og er i dag regnet som ikoniske designlamper. 

Serien består av bordlampe, vegglampe og gulvlampe. Det unike med denne lampen er at skjermen kan roteres 360 grader. Det gir lampen flere funksjonsområder. Den vil gi deg godt lys på skrivepulten, men du kan også bruke den til å gi myk og indirekte belysning i stuen ved å vri den slik at den lyser opp veggen. 


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710902000170
Dimbar Nei
Farge Antrasitt
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.7
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 34
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Watt 30