STAR TRADING

Catania solcelle - natur/hvit

eller
Klikk & Hent
Maritim solcelledrevet lanterne av god kvalitet. Lyser et fint, jevnt, varmt lys som tennes automatisk ved skumring. Du ser ikke lyskilden, og blir derfor ikke blendet. Bruk den til å skape ekstra god stemning på terrassen eller ved inngangspartiet hjemme eller på hytta.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 499
45+ på lager
Mer om dette produktet

Catania er en solcelledrevet lanterne av god kvalitet. Lanternen er laget av tre og hvitt metall. I motsetning til det som ofte er utfordringen med solcelledrevet lamper, har Catania et varm hvitt lys som ikke flimrer.


Siden lanternen er solcelledrevet slipper du å tenke på å huske å lade den. Det eneste du må huske er å sette den ut i sola i løpet av dagen! Catania tenner automatisk ved skumring og lyser ca. 5 timer når den er fulladet.


Sett Catania på terrassen eller ved inngangspartiet, enten på hytta eller hjemme, for å skape et maritimt og koselig preg på sommerkveldene.


Husk at ved solcelledrevne lamper må man ofte lade 1-2 døgn før den er fulladet første gang. Man bør også oppbevare lykten tørt om vinteren for å ta vare på batteriene på best mulig måte. Da kan det være lurt å åpne lokket slik at man sikrer at det er tørt.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482048486
Dimbar Nei
Farge Hvit/Natur
Materiale Metall/Plast/Tre
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 19
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Levetid 5000 timer