-50%
Solcelle
TRIO

Carmelo solcelledrevet lanterne

Praktisk og lekker solcelledrevet bordlykt av god kvalitet. Lanternen tåler vær og vind. Lades av sola gjennom dagen så du slipper å tenke på å lade den opp. Gir fra seg et jevnt, varmhvitt lys. Lanternen passer fint på terrassen og trappen, både hjemme og på hytta.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 249 Vanlig pris kr 499
10+ på lager
Mer om dette produktet

Carmelo lanterne er en solcelledrevet bordlykt som passer perfekt til late, koselige sommerkvelder. Carmelo har en "åpen flamme-effekt", der det batteridrevne lyset inni lanternen simulerer en åpen, flimrende flamme. Dette gir et hyggelig lys når skumringen faller på.

Siden lanternen er solcelledrevet slipper du å tenke på å huske å lade den. Det eneste du må huske er å sette den ut i sola i løpet av dagen! Carmelo kan derimot også lades opp med en USB-kabel for å redusere oppladningstiden, og for at den kan brukes selv når det ikke har vært mye sol.


Lanternen har IP44, og tåler derfor vær og vind. Dette gjør den perfekt til å ta med i båten, i campingvognen eller til å sette den på terrassen, trappen eller bordet, både hjemme og på hytta.

Husk at ved solcelledrevne lamper må man ofte lade 1-2 døgn før den er fulladet første gang. Man bør også oppbevare lykten tørt om vinteren for å ta vare på batteriene på best mulig måte. Da kan det være lurt å åpne lokket slik at man sikrer at det er tørt.

Spesifikasjoner
Varenr. 4017807452907
Dimbar Nei
Farge Brunsort
Materiale Plast
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 22
Sokkel Integrert LED
Watt 1
Kelvin 2700