LE KLINT

Caleo Original taklampe

En elegant pendel med plissert skjerm og bronsedetaljer. Lyskilden er skjult inni papirskjermen, så lampen sender ut et mykt og diffust lys. Bidrar til et dekorativt uttrykk til rommet, og passer perfekt over spisebordet. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 18 895
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Caleo Original er en lampe designet av Rikke Frost i samarbeid med Le Klint mens hun deltok i det danske TV-programmet «Danmarks næste klassiker». I episoden skulle deltakerne designe en lampe som kunne henge over spisebordet. Hun valgte å ta i bruk Le Klint sitt tradisjonelle håndverk, men gjøre det til sitt eget. Le Klint likte designet så godt at de valgte å produsere den hos dem. De har også lagt til to mindre lamper i serien.


Navnet Caleo, som betyr «å sette fokus på», refererer til den vakre bronsedetaljen som understreker lampens kryssplissering, selv når lampen er avslått. Bronsestrengen bidrar til å gi lampen et detaljert utseende og setter fokus på designets håndverk. Hvis du setter pris på kvalitet og godt håndverk er dette virkelig lampen for deg.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703387126015
Dimbar Ja
Farge Hvit/brunert oppstrekning
Materiale Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 58
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 20