NORDLUX

Break Swing gulvlampe med skjerm H158 - sort/hvit

Break Swing gulvlampe fra Nordlux er en klassisk gulvlampe med brettet stoffskjerm inkludert. Den gir et mykt og behagelig lys, og tilfører stua en lun atmosfære - hjemme og på hytta. Kommer komplett, og har en svingarm, som gir fleksibilitet i plasseringen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 249
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Break Swing gulvlampe fra Nordlux er en klassisk interiørlampe til gulv. Gulvlampen har brettet stoffskjerm som følger med. Lyset stråler jevnt ut i rommet gjennom skjermen, og gir en lunhet til omgivelsene. Den er 158 cm høy og 44 cm i bredde, inkl. skjermen. Øverste delen av stativet er svingbar. Dette gjør at du enkelt kan svinge skjermen i den retningen som er ønskelig. Skjermen er i hvit brettet stoff, mens basen er i børstet stål. Lampen har en fotbryter på ledningen, som er to meter, og er ikke dimbar. Her kombineres klassiske elementer med nordiske linjer. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt i stua! Tilfører en lun stemning, og gir et mykt, behagelig lys til omgivelsene. 
  • Passer like fint hjemme som på hytta, da den er klassisk og tidløs i uttrykket. 


MONTERING

  • Kun enkel montering, se bruksanvisning som medfølger. Lampen kommer med komplett skjerm. 
  • Skjermen kommer løs og må festes på skjermstativet. Du klemmer skjermen inn på skjermringen i toppen av lampen,slik at den peker oppover. Deretter bretter du den forsiktig ned.


TILBEHØR

Du trenger en lyspære. Vi anbefaler en matt 3-trinnspære, som gir deg jevn lys gjennom skjermen, og tre mulige lysstyrker. Siden lampen i seg selv ikke er dimbar, får du på den måten likevel en dimmeeffekt. Du endrer lysstyrke ved å trykke på bryteren. Se vår anbefalte lyspære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Bruk en klesrulle for å fjerne støv på lampeskjermen. 
  • Basen kan tørkes med en myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Break Swing kommer i en gulvlampe og vegglampe. Begge kommer med skjerm inkludert. Designet er klassisk, mens samtidig med nordiske linjer. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. Begge kan fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og utelamper. Vi har et godt utvalg fra Nordlux, som er særlig stor innen utendørsbelysning hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5701581226289
Produktnummer hos leverandør 19874003
Dimbar Nei
Farge Sort/Hvit
Materiale Metall/Tekstil
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 44
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned