Bordlamper

Bordlamper kommer i mange størrelser og design og oppfyller ulike behov i et hjem. Man kan bruke dem som dekorative elementer i interiøret, til å skape hyggelig stemning eller til å gi godt arbeidslys på et begrenset område. 

Grovt sett deler vi i Christiania Belysning bordlamper i to undergrupper: Interiørlamper og leselamper, og det er funksjonen som skiller dem. Der interiørlampene bidrar med hyggelyset i et rom, er leselampene ofte skrivebordslamper som skal sørge for at du har arbeidslys til det du driver med. Mange bruker også leselamper som dekorative elementer, og det kan for eksempel være fint å lyse opp et stilleben på en skjenk med en forseggjort skrivebordslampe. 

Bordlamper er et viktig element i en helhetlig belysningsplan og er viktig for å spre lyset i rommet. De bidrar også med lyset som gjør hjemmet til et hyggelig sted å være, og brukes i de fleste av husets rom. På soverommet vil bordlamper med skjerm på nattbordet gi deg et mykt lys som skaper lun stemning, mens du på kontoret heller vil velge en leselampe på skrivepulten. I stua, spisestua eller gangen brukes bordlamper på sidebord, skjenker, kommoder eller i vinduskarmen. 

I dag kommer mange leselamper med integrert LED, og det finnes også mange dekorative LED-pærer som kan brukes i bordlamper der du ser lyspæren.

 

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Kategorier
loading