Bordlamper lese

Bordlamper lese er navnet vi i Christiania Belysning har satt på kategorien bordlamper som gir retningsstyrt arbeidslys. Vi kunne like gjerne kalt dem leselamper, skrivebordslamper eller arbeidslamper - kjært barn har mange navn. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg leselamper til bord. 

Det finner mange varianter av leselamper til bord, helt fra de helt enkle til designlamper som fint kan være en dekorativ del av interiøret i tillegg til å gi godt arbeidslys. Husk at jo eldre du blir, jo mer lys trenger øynene dine, så det er ulike hensyn å ta når man skal velge lamper til barn enn til voksne. Om du er glad i å lese på sengen og ikke vil skru leselys fast i veggen, kan en god leselampe på nattbordet være et godt alternativ som sengelampe. 

Når du skal ha belysning til skrivebordet er det viktig å sørge for at lampen gir nok lys, og at selve lampen er fleksibel nok til å styre lyset dit du har behov for det. En lampe med LED-pære vil bli mindre varm, noe som er praktisk fordi du ofte har lampen ganske nær hodet og overkroppen når du arbeider. 

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Materiale 
Høyde 
Lysteknologi 
loading