Bordlamper interiør

Interiørbordlamper er det vi kaller de bordlampene som er med på å skape stemningen i rommet. Disse lampene kjennetegnes av at de ofte er dekorative også uten lys i, og av at de som regel gir lys i flere retninger samtidig.

Mange bordlamper kombineres med lampeskjermer i tekstil for å skape en komplett lampe, og disse er med på å gi interiøret ditt et stofflig uttrykk. Men det trenger ikke være slik, for mange velger i dag i stedet å bruke en dekorativ lyspære og dropper hele skjermen. Det finnes mange pærer som egner seg til dette, både i LED og i tradisjonelle glødepære-varianter. Hos Christiania Belysning har vi et stort utvalg av skjermer og lyspærer, og hjelper deg gjerne finne en kombinasjon du er fornøyd med.

For en bordlampe er det mange som velger design over funksjon, men det er viktig å tenke på hva lampen skal brukes til når du velger. Noen lamper er først og fremst dekorative, og gir ikke mye lys ut i rommet. Om du derimot trenger en bordlampe som lyser mye, bør du velge en lampe med lys skjerm, enten i tekstil eller i glass, som slipper gjennom mye lys. 

På tross av navnet, brukes ikke bordlamper bare på bord. De er lette å plassere, og brukes også mye i vinduskarmer, i hyller eller på skjenker og kommoder. Å bytte en bordlampe er en enkel del av oppussingen, noe man enkelt kan gjøre selv uten å trenge elektriker. Du finner et stort utvalg av bordlamper i vår nettbutikk.

 

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør
Designer
Materiale 
Høyde 
Lysteknologi 
loading