-50%
&tradition

Blown SW6 bordlampe - Nero Marquina & Silver Lustre

Blown SW6 bordlampe fra &Tradition er en eksklusiv bordlampe. Den har sort marmorbase og munnblåst mønstret glass som gir et vakkert lysspill i rommet. Bordlampen kommer med en delikat tekstilledning og har dimmer på basen. Perfekt på skjenk, i bokhylle eller vinduskarm. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 640 Vanlig pris kr 3 280
Kampanjen varer til produktet er tomt på lager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Blown SW6 bordlampe fra &Tradition er en har sort marmorbase og munnblåst mønstret, klart glass, som gir et vakkert lysspill i rommet. Bordlampen kommer med en sort tekstilledning på to meter til stikkontakt, og har dimmer på basen. Marmor er et naturmateriale og gir en fin og levende struktur. 


ANBEFALT BRUK

  • I bokhylle
  • På en skjenk
  • I vinduskarm


TILBEHØR

Til denne lampen anbefaler vi en klar globepære som er dimbar og ikke har for høy lumen. På den måten får du et behagelig stemningslys gjennom glasset uten at det blender. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør med en tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. NB! Glasset må være tørt når lampen skrus på.


OM DESIGNET

Blown bordlampe fra &tradition er både klassisk og moderne. Den munnblåste lampen med quiltet mønster minner litt om antikke lamper, samtidig som den gir en oppdatert og moderne følelse. Lampen har et mykt og vakkert design. Blown er designet av Samuel Wilkinson, og fås hos oss i fire varianter; to taklamper, en takplafond og en bordlampe. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.   

Spesifikasjoner
Varenr. 5709262014743
Produktnummer hos leverandør 20661094
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Marmor/munnblåst glass
Materiale Marmor/Munnblåst glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 23
Høyde i cm 23
Sokkel E14
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned