-16%
&TRADITION

Blown SW4 taklampe - sølv

Blown taklampe fra &Tradition er en dekorativ taklampe med mønstret glass som gir et magisk lysspill. Taklampen gir stemningslys og passer utmerket over spisebordet, da gjerne flere sammen. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 515 Vanlig pris Veil. pris kr 2 995
5+ PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Blown taklampe fra &Tradition har en mønstret munnblåst glasskjerm i klart glass. Den kommer med et pendeloppheng og sort tekstilledning på fire meter, som komplementerer lampen som designelement i rommet. Lampen er 23 cm i diameter og er dimbar. Dette er en kjempefin stemningslampe som gir et vakkert lysspill gjennom det mønstrete glasset. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin å bruke som stemningslys over et spisebord, da gjerne flere på rad. 
  • Du trenger to stykker over et lite bord på 120 cm, tre stykker hvis bordet er 180 cm og fire dersom bordet er 240 cm. 


MONTERING

  • Monter taklampen 65-75 cm over bordflaten. 
  • Lampen festes med skruer. 


TILBEHØR

Til denne lampen anbefaler vi en klar globepære som er dimbar og ikke har for høy lumen. På den måten får du et behagelig stemningslys gjennom glasset uten at det blender. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør med en tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. NB! Glasset må være tørt når lampen skrus på.


OM DESIGNET

Blown taklampe fra &tradition er både klassisk og moderne. Den munnblåste lampen med quiltet mønster minner litt om antikke lamper, samtidig som den gir en oppdatert og moderne følelse. Lampen har et mykt og vakkert design. Blown er designet av Samuel Wilkinson, og fås hos oss i fire varianter; to taklamper, en takplafond og en bordlampe. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.   

Spesifikasjoner
Varenr. 5709262010196
Produktnummer hos leverandør 20641094
Dimbar Ja
Farge Sølv
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 23
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned