GUBI

Bestlite BL2 bordlampe - krom/sort

En ikonisk og tidløs bordlampe fra Gubi. Lampen kan justeres både i foten og hodet, og gir fleksibelt arbeidslys på pulten, men kan like gjerne brukes på en skjenk eller nattbordet. Til denne lampen anbefaler lyspære med innebygget tre-trinns dimmer. Se lyspæren i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Bestlite-serien er designet i 1930 av Robert Dudley Best, en britisk designer som var sterkt påvirket av Bauhaus-skolen. Serien kjennetegnes av stramme linjer og enkelt design, kombinert med fokus på funksjonalitet. Serien har industrielle røtter, og ble raskt populær. Da Winston Churchill valgte en Bestlite-lampe på sin skrivepult, var ikonstatusen et faktum. Serien har derfor vært i konstant produksjon siden starten. 

Bestlite-serien er en favoritt blant arkitekter, designere og designinteresserte, og har i dag plass i den permanente utstillingen på Victoria &Albert Museum i London. Hos oss finnes serien i to fargevarianter, og som gulv-, vegg-, tak-, og bordlampe.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med trestegs dimmer for et optimalt lys. Det betyr at lyspæren har tre innstillinger på lysmengden, og du veksler mellom dem med den vanlige bryteren på lampen. Se pæren under anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710902001139
Produktnummer hos leverandør 10010011
Dimbar Nei
Farge Krom/sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 50
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 30
Monteringsanvisning Last ned