-50%
FRANDSEN

Benjamin taklampe Ø30 - matt sort

Minimalistisk og funksjonell taklampe fra danske Frandsen. Takpendelen retter lyset nedover og passer perfekt der du trenger godt lys, la det være seg spisebordet, arbeidspulten eller på kjøkkenet. For optimalt lys, se vår lyspæreanbefaling under anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 749 Vanlig pris kr 1 499
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Lampeeventyret til den danske designeren Benny Frandsen startet i 1968, og siden har lampene blitt designikoner som slik rett inn i de nordiske hjem med sine stramme, enkle linjer.


Benjamin-serien lever opp til denne beskrivelsen, og kommer i takpendler i to størrelser, en gulvlampe og en bordlampe. Med all sin enkelhet er den et blikkfang i rommet og passer til mange stilarter. Benjamin takpendel hjelper deg å få godt og rettet lys der du trenger det, og passer perfekt over spisebordet, pulten eller på kjøkkenet. Taklampen har sort metallskjerm, med hvit innside som forsterker lyset fra lyspæren. Den er 30 cm i diameter og 22 cm i høyden. En ledning på tre meter medfølger. Lampen trenger én lyspære, se anbefalt tilbehør for mer info. 


Spesifikasjoner
Varenr. 5702410276048
Produktnummer hos leverandør 100461
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 30
Høyde i cm 22
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned