NYHET
Solcelle
LINDBY

Ben utelampe LED solcelledrevet - sort

LED-vegglampe med integrert solcellepanel på toppen. Lampen kan monteres hvor du vil, uten å tenke på strømuttak. Den lader seg selv i dagslys, og lyser opp ved mørkets frembrudd. Den svarte overflaten og den sylindriske formen er tidløs og moderne. Kan skinne i full eller lavere lysstyrke, og avhengig av hva du velger varer batteriet i 20 til 35 timer om gangen. For mer info, se spesifikasjoner.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 599
60+ på lager,
Mer om dette produktet

LED-vegglampe med integrert solcellepanel på toppen fra Lindby. Lampen  er i lakkert rustfritt stål, og kan monteres hvor du vil, uten å tenke på strømuttak - ergo sparer du strøm! Den lader seg selv i dagslys, og lyser opp ved mørkets frembrudd. Den er 12 cm i høyden og 8 cm i diameter. Den fungerer fint alene eller flere på rekke. 


Den svarte overflaten og den sylindriske formen er tidløs og moderne. Utelampen kan skinne i full eller lavere lysstyrke, og avhengig av hva du velger varer batteriet i 20 til 35 timer om gangen. Lampen kan brukes året rundt, men om vinteren lyser den naturlig nok litt kortere, da den har mindre mulighet å lade opp grunnet mørketid. Ben utelampe har IP44 og tåler alskens vær. Den har kelvin på 3000 som gir varm hvitt lys, og har et integrert LED med en levetid på 15 000 timer. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251911713343
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall/Plast
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 8
Høyde i cm 13
Dybde i cm 12
Antall lyspærer 1
Sokkel Integret LED
Lumen pr lyspære 100
Watt 1
Kelvin 3000
Levetid 15.000 timer