&TRADITION

Bellevue AJ8 bordlampe - sort/messing

eller
Klikk & Hent
Arne Jacobsens Bellevue er en ikonisk lampe designet i 1929 som nå er relansert i nye farger og materialer. Lampehodet kan vinkles i ulike retninger for å styre lyset dit du trenger det. Perfekt lampe for skrivepulten eller nattbordet. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med trestegs dimmer og riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 995
Færre enn 5 på lager,
Mer om dette produktet

Arne Jacobsens Bellevue er en ikonisk lampe designet i 1929. Lampeserien var et gjennombrudd for modernismen med runde, skarpe og rette linjer. Nå er Bellevue relansert i nye farger og materialer.

Bellevue er svært fleksibel, da lampehodet kan vinkles i ulike retninger for å styre lyset dit du trenger det. Dette gjør Bellevue til en perfekt lampe for skrivepulten eller nattbordet. 


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med trestegs dimmer og riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Det betyr at lyspæren har tre innstillinger på lysmengden, og du veksler mellom dem med den vanlige bryteren på lampen. Se pæren under anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385007624
Dimbar Nei
Farge Sort/messing
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 16.5
Høyde i cm 42
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Watt 40