Barnelamper

Barnelamper er lamper beregnet til bruk på barnerom. Det er stort sett ikke noe som teknisk skiller disse lampene fra andre lamper, også her finner du taklamper, bordlamper og vegglamper på samme måte som til andre rom. 

Det som gjør at vi skiller ut disse i en egen gruppe, er utseendet på lampene. En barnelampe er ofte fargerik og har et morsomt motiv eller mønster. Det er mer rom for å være leken når man innreder et barnerom, og det gjenspeiles også i lampene. 

Når man skal ha lys til barnerom er det likevel noen ting man bør være obs på: For det første er det viktig med god allmennbelysning, da barn ofte sitter på gulvet og leker og det er viktig å ha nok lys som når hele veien ned til gulvet. En god taklampe med to eller tre pærer kan bidra med dette. Bordlamper på barnerom bør enten være plassert så høyt at barnet ikke får tak i dem, eller være skudd fast i et møbel slik at lampen ikke tipper og lyspæren blir liggende mot et brennbart materiale. For vegglamper, særlig ved sengen, er det viktig å velge en variant som ikke blir for varm, og gjerne en modell som gjør at små fingre ikke kan komme til og ta på lyspæren.

 

Barnelamper finner du kun i vår nettbutikk, men det du ser her kan også bestilles i alle Christiania Belysnings butikker i Norge. 

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Leverandør