Forhåndsbestilling
0

Barnelampe Luftballong - pastell

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Luftballong er en nattlampe for barn fra Lumimi, og bringer en magisk stemning inn på barnerom. Barnelampen er håndlaget i Norge av furu. Den er oppladbar, med integrert LED og 3-trinnsdimmer. Luftballong er både nattlampe og favorittleke, og er del av en fargerik familie av trefigurer. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 2-3 uker
Mer om dette produktet

Luftballong nattlampe for barn fra Lumimi er en bord-/vegglampe i heltre. Den er håndlaget i Norge av furu av ypperste kvalitet. Lampen har 25 LED-lysdioder med varmt lys, samt 3-trinnsdimmer integrert. Du endrer lysstyrken med bryteren, som er enkelt tilgjengelig på lampen for store og små. På den måten kan du bytte fra nattlys til sterkere lys.

Barnelampen har et innebygd Samsung batteri som lades opp med USB. Et fulladet batteri varer i ca. 110 timer på maks styrke. Luftballong kan både henge og stå. Alle barnelamper fra Lumimi er CE- og RoHS-testet, hvilket betyr at de er trygge å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.


ANBEFALT BRUK

  • Lampen skaper magisk stemning på barnerom og lekerom. Luftballong kan trygt lekes med, i tillegg til at det bidrar til interiøret.
  • Bruk Luftballong som nattlampe. Helt perfekt hvis barn er mørkeredde. Nattlyset hjelper til "å jage vekk nattens skumle fantasivesener." Ha barnelampen da på lavest lysstyrke. 
  • Ta med Luftballong til lesekroken for litt ekstra koselig stemning.
  • Luftballong barnelampe har fleksibel plassering. Du kan enkelt henge opp nattlampen på en spiker, for etterpå å plassere den på skjenk, nattbord e.l. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en myk klut eller støvkost/ swifferkost 


OM DESIGNET/SERIEN

Barnelampene fra Lumimi er en fantasifull familie av nattlamper som består av forskjellige figurer. Alle er formet i massiv furu, og slipt og pusset for hånd. Deretter er de håndmalt med Jotun SENS maling. Hver barnelampe er derfor helt unik. Målet er å inspirere barn til å bruke deres fantasi og gjøre deres verden fargerik, eventyrlig og trygg. Hos Christiania Belysning får du et godt utvalg av Lumimi sine lamper. 


OM LEVERANDØREN

Lumimi er en norsk familiebedrift av barnelamper, basert i Larvik. Det er småbarnsforeldrene Lukas og Monika som står bak. Lukas er snekker og Monika designer/tegner. Paret er svært opptatt av trygghet for barn, miljøvennlig og etisk produksjon og lager produkter som varer. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090058100077
Produktnummer hos leverandør LU1202
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Pastell
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Lengde i cm 30
Dybde i cm 5.5
Antall lyspærer 25