Ball med hylle vegglampe - sort Ball med hylle vegglampe - sort Ball med hylle vegglampe - sort Ball med hylle vegglampe - sort
Ball med hylle vegglampe - sort
FRANDSEN

Ball med hylle vegglampe - sort

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
Ball vegglampe er en designklassiker fra 70-tallet. Den enkle formen gjør at denne vegglampen passer inn i de fleste hjem. Lampen gir et sentrert lys og passer derfor godt som nattbordslampe, leselampe eller om du vil lyssette noe på veggen. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
kr 2 298
35+ på lager,
Anbefalt tilbehør
Frandsen Ball vegglampe med hylle og USB-lader er en smart lampe som er perfekt ved siden av sengen. Det er et lite brett under selve lampen. Dette kan brukes som et lite nattbord for et glass vann, boka du leser om kvelden, klokken din eller brillene dine. I tillegg har lampen en USB-utgang med strøm i, slik at du kan lade mobiltelefonen din samtidig som du sover. Selve lampen er festet med magnet. Dette gjør at du selv kan styre hvor lyset skal treffe. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
Detaljer
Farge Sort
Materiale Metall
Høyde i cm 30
Bredde i cm 22
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Feste Skruer
Dimbar Nei, kan ikke dimmes
Sokkel E14
Antall lyspærer 1
Watt 25
Lystype Funksjonslys