NORTHERN

Balancer gulvlampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Balancer gulvlampe fra Northern er en arkitektonisk gulvlampe i stål med et fleksibelt lampehode og god lysspredning gjennom den opale halvkuppelen. Den kan justeres oppover eller rettes nedover. Gulvlampen passer perfekt i et hjørne. Mer informasjon finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 9 990
Mer om dette produktet

Balancer gulvlampe fra Northern er en arkitektonisk interiørlampe i stål. Den har en sylinderformet, stødig fot i stål, og et fleksibelt lampehode som kan vendes oppover og nedover. Den opale halve glasskuppelen sprer lyset godt. Balancer gir både et rundstrålende og direkte lys. Alle leddene på lampen kan justeres, slik at du kan justere lysretningen. Den kommer med en ledning på 2 meter og dimmer/bryter på ledningen. 


ANEBFALT BRUK

- Bruk den i et hjørne i stuen, gjerne et lite stykke fra veggen.

- Har du en mørk vegg får du en større kontrast og dermed større sannsynlighet for bledning, enn hvis du har en lys vegg. Da kan du enkelt justere lysmengden med dimmer. 


MONTERING

Lampen kommer ferdigmontert. 


TILBEHØR 

Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET

Balancer kommer som gulvlampe og vegglampe , og er designet av Yuue for Northern. Begge lampene har fleksible ledd og et unikt uttrykk. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. 


Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216657
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 665.
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Allmennlys
Dybde i cm 81
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60
Monteringsanvisning Last ned