NYHET
NORTHERN

Balancer gulvlampe - sort

En arkitektonisk gulvlampe i stål med geometriske former og stilrene linjer. Den har et fleksibelt lampehode og god lysspredning gjennom den opale halvkuppelen, som enten kan justeres oppover eller rettes nedover. Gulvlampen passer perfekt ved godstolen, sofaen eller i et hjørne. For vår lyspæreanbefaling og flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Balancer gulvlampe fra Northern er en arkitektonisk, fleksibel lampe med geometriske linjer. Designer Yuue får til en perfekt balanse mellom det solide og subtile.


Den har en sylinderformet, stødig fot i stål, og et fleksibelt lampehode som kan vendes oppover og nedover. Den opale halve glasskuppelen sprer lyset godt uten å blende. Balancer gir både et rundstrålende og direkte lys, og skaper en helt egen atmosfære i rommet. Alle leddene på lampen kan justeres, slik at du kan justere lysretningen, og både få et direkte og indirekte lys etter ønske. Den passer perfekt ved godstolen eller sofaen i stuen eller ved senga, og kan brukes som koselig belysning eller som et praktisk leselys. 


Balancer gulvlampe kommer med en ledning på to meter og har dimmer på lampen. Høyden på lampen kan justeres fra 98-170cm, avhengig av hvordan du vinkler armen. Den trenger en lyspære med E27 sokkel på maks 60 watt. For å få et optimalt resultat, kan du bruke vår anbefalte lyspære, som du finner under. 


Balancer kommer også i vegglampe, og føres av Northern, en leverandør som har fokus på kvalitet og stilsikker nordisk design. De er særlig kjente for Oslo-lampen, og har i tillegg mange andre stilsikre trendbærere, som fås hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216657
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 170
Dybde i cm 81
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 60