FLAVIA LAMPS

Augusta bordlampe H90 - seda beige skjerm

Augusta bordlampe fra Flavia Lamps er en nydelig stemningslampe med lysende lampefot og -skjerm. Lampefoten er i munnblåst glass og gir en marmomert effekt når den lyser. Skjermen er håndlaget i silke, og gir en varm lyseffekt. Augusta er et perfekt blikkfang i stua. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 499
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Augusta bordlampe er en designlampe av høy kvalitet, fra Flavia Lamps/Thawaru. Den har en lysende lampefot- og skjerm. Den er laget for hånd og hver lampe er helt unik. Lampefoten er i munnblåst opalglass, lakkert med et tynt sort lag utenpå. Opalglasset sørger for jevn lysspredning, og den sorte hinnen gir en marmorert effekt når lampefoten er slått på. Du kan selv velge om du vil ha lyset tent i basen, kun skjermen eller begge deler, ved å ta ut lyspæren. Skjermene er håndlaget, og er semitransparent. Den gjør lyset diffust og koselig. Augusta bordlampe er høy og krever plass. Den kommer med en ledning på 2,5 meter til stikk, og en bryter på rett ved sokkelen. Augusta har også en lillesøster som er mindre, 45 cm i høyden. 

NB: Merk at lakken på lampefoten er svært tynn for å gi den gitte effekten. Små ujevnheter i denne overflaten er ikke å anse som en feil, og er derfor ikke reklamasjonsberettiget. 

 

ANBEFALT BRUK

  • Bruk den som stemningslampe i stua.
  • På grunn av sin størrelse krever den god plass, og er utmerket på et lavt sidebord.

 

MONTERING

Hvis du ikke vil ha lys i lampefoten, kan du skru ut lyspæren.

 

TILBEHØR

  • Det medfølger to LED G9-lyspærer til lampefoten.
  • Du trenger én lyspære i lampehodet. Vi anbefaler en opal lyspære med tretrinnsdimmer, for jevn lysspredning og full fleksibilitet til å justere lysmengde ut fra tid på døgnet og omgivelsene. Se den i anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en støvkost.


OM DESIGNET/SERIEN

Augusta bordlampe fra Thawaru er et resultat av ekte håndverk. Hver lampe er helt unik, siden de er laget for hånd. Kombinasjonen av munnblåst glass og stoffskjerm gir det litt tradisjonelle utseende en helt ny vri og lampene er omfavnet av designverden og interiørentusiaster. Hos oss får du fire populære modeller i flere fargekombinasjoner: Flavia mini, Flavia, Renata, Augusta og Augusta mini.

 

OM LEVERANDØREN

Thawaru er et spansk lampemerke basert i Barcelona. Deres hovedfokus er innovativ og dekorativ belysning. Thawaru startet som en liten familiebedrift i Barcelona som ble grunnlagt av to søstre.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008315
Produktnummer hos leverandør AN-01/C-02
Dimbar Nei
Farge Sort marmorert/Off-white
Materiale Glass/Velour
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 90
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert
Monteringsanvisning Last ned