-50%
Oppladbar
BLOMUS

Ani lampe H49 - mørk grå

Superfleksibel og bærbar LED-lampe. Her får du tre lamper i én: Lykt, bordlampe og taklampe. Alt du trenger følger med i esken. Perfekt til uterommet! Kommer i en trendy matt farge og du kan velge mellom tre lysstyrker etter behov.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 999 Vanlig pris kr 1 999
Færre enn 5 på nettlager
50+ på butikklager
Mer om dette produktet

Ani lampe fra Blomus er en bærbar LED-lampe av metall til innendørs- og utendørsbruk. Lampen kan ha tre ulike bruksområder: Du kan bruke lampehodet som en enkel bordlykt, du kan henge det i medfølgende tau for å gjøre det til en takpendel eller du kan sette det på foten og få en bordlampe. Alt du trenger for å lage de tre variantene medfølger. Se inspirasjonsvideo her.


Ani er batteridrevet og kan lades opp via medfølgende USB og ladeplate. Et fulladet batteri varer i 8-16 timer. Ani har IP44 og er dermed vanntett, noe som gjør den perfekt til utesesongen. Lampen har 3-trinnsdimming der duvelger mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker med et lett touch på toppen av lampehodet. Med den hvite kuppelen gir Ani et mykt og blendefritt lys som skaper magisk stemning, uansett om du bruker den ute eller inne. En perfekt lampe til alle steder du ikke har strømuttak, men likevel trenger lys.

Ani kommer i to størrelser og i lys grå eller mørk grå farge.

Spesifikasjoner
Varenr. 4008832778643
Produktnummer hos leverandør 66070
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Mørk grå
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 34
Høyde i cm 49
Sokkel Integrert LED