-20%
FLOS

Almendra linear S4 taklampe L166 - antrasitt

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En innovativ og spennende takpendel fra italienske Flos. En lineær rekke med bladformede lyskilder med innebygget LED, som kan roteres 60 grader. Dette gir lampen et særpreg. Lampen er fleksibel, og du kan rette lyset slik det passer deg best, og både få et direkte og indirekte lys. Passer utmerket over et spisebord. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 30 752 Vanlig pris kr 38 440
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet
Almendra linear S4 er en innovativ takpendel med et spennende design fra italienske Flos. Lampen er lansert i 2022 og designet av Patricia Urquiola.

En lineær rekke med bladformede lyskilder med innebygget LED, gjør lampen til et smykke i rommet. Almendra er fleksibel. Du kan justere hver av lyskildene 60 grader, og dermed få direkte, indirekte eller blandingslys, alt etter behov. Takpendelen passer derfor utmerket inn i stua og over et spisebord, gjerne et langbord. Lengden på lampen er 1,6 meter.

Taklampen har innebygde LED-lyskilder og er dimbar. Ledningen den henger i kan være opptil 3 meter ned fra taket. Almendra er laget i aluminium med en matt eller metallisk finish. 

Almendra kommer i flere farger og varianter.

Produktet er laget etter ISCC standarden, og den har ingen deler som er limt, slik at lampen kan bli resirkulert fullstendig, når dette er aktuelt. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5714198007875
Produktnummer hos leverandør F0422033
Dimbar Ja
Farge Antrasitt
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Lengde i cm 166.5
Sokkel Integrert LED
Kelvin 2700