-12%
Lang leveringstid
LOUIS POULSEN

AJ gulvlampe - mørk grønn

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
AJ gulvlampe er et designikon fra Louis Poulsen, formgitt av Arne Jacobsen i 1957. Dette er en stilsikker leselampe som setter særpreg på stuen. Vinkelen på skjermen lar deg justere hvor lyset spres. Perfekt å bruke ved godstol eller sofa. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 9 949 Vanlig pris Veil. pris kr 11 350
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Mer om dette produktet

AJ er en ikonisk leselampe fra Louis Poulsen. Skjermen kan vippes opp og ned og er lakket med en matt hvit farge. Dette gir et behagelig lys som ikke blender, og du kan justere hvordan lyset treffer. Gulvlampen kommer med ledning på 2,4 meter til stikk og bryter på lampen. 


ANBEFALT BRUK

En perfekt leselampe ved godstolen og sofaen. 


MONTERING

Gulvlampen kommer ferdig montert. 


TILBEHØR 

  • Til denne lampen anbefaler vi en lyspære som har tre forhåndsinnstilte lysstyrker. Du velger mellom dem med bryteren som sitter på lampen. På den måten får du effekten av en dimmer selv om det ikke er dimmer på lampen.
  • Vi anbefaler en lyspære med 3000 kelvin, siden den gir best leselys og arbeidslys. Se pæren under anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

AJ gulvlampe ble formgitt av Arne Jacobsen i 1957 og AJ er initialene til designeren. AJ er en serie med lamper som ble laget spesielt til Radisson Blu Royal Hotel i København. Lampene kommer i mange farger, og i serien finner du to bordlamper, en vegglampe og en utelampe til vegg og gulvlampe. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe din AJ lampe. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411526088
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744169781
Dimbar Nei
Farge Mørk grønn
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.4
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 130
Bredde i cm 32.5
Dybde i cm 27.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60