Designbelysning og kjente merkevarer

Hos Christiania Belysning får du både eksklusivt design og kjente merkevarer.

 

DESIGNBELYSNING

Louis Poulsen, Le Klint og Verner Panton leverer internasjonalt anerkjente designprodukter vi er stolte over å kunne tilby i vår nettbutikk.

Louis Poulsen kombinerer funksjon, komfort og atmosfære og leverer unike belysningsløsninger for deg som er på jakt etter særegne produkter. Et kjennetegn som ble grunnlagt gjennom samarbeidet med arkitekten og samfunnssatirikeren Poul Henningsen i produksjonen av hans banebrytende lamper. Louis Poulsen arbeider sammen med ledende designerne og tilbyr blant annet de klassiske PH-lampene samt en rekke andre danskproduserte lamper som passer til tidens bolig. Louise Campbell har bl.a. designet Campbell-pendlene og Collage-serien for Louis Poulsen, mens Arne Jacobsen har utviklet AJ-serien, som består av både bord-, gulv- og vegglamper, samt pendler.

Le Klint har gjennom mer enn 70 år levert dansk design og kunsthåndverk i verdensklasse, og har alltid vært gode til å finne nye, unge designtalenter. Og ikke minst til å tørre å gi dem sjansen med nye typer produkter. I dag er Le Klint en moderne og veldrevet virksomhet med et sortiment bestående av klassiske og moderne belysningsprodukter. Den dag i dag håndbrettes samtlige lampeskjermer, og både hovedkontor og fabrikk holder til i Odense.

Verpan er en dansk belysningsprodusent som har lisens til å produsere lampene til den kjente designeren Verner Panton. På nåværende tidspunkt har Verpan 35 Verner Panton lamper i sitt sortiment. Verner Panton var kjent for å eksperimentere med lys, farger, tekstiler og de nyeste teknologiene i sine lampedesign. Hans mål med lampene var å oppmuntre folk til å bruke sin egen fantasi og gjøre omgivelsene mer spennende og levende. 

 

KJENTE MERKEVARER

Christiania Belysning er også hovedleverandør for norske Høvik Lys. Her får du lamper både i tradisjonelt design, og i et litt mer klassisk moderne uttrykk.

Moderne lamper får du også fra danske Herstal og svenske Belid. Begge er kvalitetsleverandører med fokus på godt, funksjonelt design.

Nytt i 2016 er at vi også har fått inn lamper fra den danske leverandøren Frandsen, som fremfor alt er kjent for Ball-serien.